Day 74: Zero in Daleville

0 km (0 miles)
728.1 / 2189.8 miles
Howard Johnson Inn, Daleville, VA

The breakfast at Howard Johnson was a positive surprise. Nothing mind blowing, but much more varied than most motel breakfasts. Coffee, juice, oatmeal, cereal, and mini donuts can usually be found everywhere, but they also had waffles, biscuits, and fried eggs.

Roo continued her hike in the afternoon and I stayed to enjoy a rest day. I refilled my food provisions, ate at Pizza Hut next door, and was in contact to Finland. Even though I take a break from hiking, rest days often lead to very little resting. Taking care of gear and practical matters takes a surprisingly big chunk of time.

Aamupala Howard Johnsonilla oli positiivinen yllätys. Ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta muihin motelliaamiaisiin verrattuna monipuolinen. Kahvia, mehua, puuroa, muroja ja pikkudonitseja on yleensä joka paikassa, mutta täällä oli myös vohveleita, biscuiteja ja paistettuja munia.

Roo lähti aamupäivällä jatkamaan vaellusta ja minä jäin nauttimaan lepopäivästä. Täydensin ruokavarastot, kävin syömässä naapurin Pizza Hutissa ja olin yhteydessä Suomeen. Vaikka vaeltamisesta on taukoa, lepopäivinä tulee joskus valitettavan vähän levättyä. Varusteiden huoltamiseen ja käytännön asioiden hoitamiseen menee yllättävän paljon aikaa.