Sleepless in Suovu

The end of November took me by surprise and I had to get my second outdoor night done. So I decided to head to a familiar location, to Suovu lean-to. Night didn’t go exactly as planned, because I wasn’t able to catch any sleep and the weather was too cloudy for any nice long exposure photography. I ended up spending the early hours watching movies from Netflix.

JFRM-2015-11-0608.jpg

JFRM-2015-11-0616.jpg
Entertainment for the insomniacs
Viihdettä unettomille

JFRM-2015-11-0620.jpg

Marraskuun loppu meinasi päästä yllättämään, joten suuntasin kuukauden toiseksi ulkona vietetyksi yöksi tuttuun paikkaan, Suovun laavulle. Yö ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan. En saanut unta ja sääkin oli turhan pilvinen valokuvaamiseen. Niinpä päädyin katselemaan pikkutunteina pari elokuvaa Netflixistä.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.